emeliebrenklert

Alla inlägg den 3 januari 2012

Av Emelie Brenklert - 3 januari 2012 14:15

Idag känner jag mig väldigt slö .. Så det blir en filmdag med de bästa filmerna:

"She's the man" 

När Violas bror drar till London passar hon på att hänga på hans internatskola. Utklädd till sin bror blir Viola kär i en utav fotbollspelarna i skollaget men inser snart att det är betydligt fler än hon (han) som har kärleksproblem. (Och nu, till det komplicerade)   Duke vill ha Olivia som gillar Sebastian som egentligen är Viola, Violas bror dejtar Monique så hon hatar Olivia som hänger med Duke för att göra Sebastian svartsjuk, Sebastian är ju egentligen Viola som är kär i Duke som tror att hon är en snubbe ...




 "Raise your voice" 

Det handlar om en tjej som heter Terri Fletcher. Hon älskar att sjunga och hon är stjärnan i kyrkokören, för hon har också gåvan .. En underbart vacker röst. Efter avslutningen hamnar hennes bror och pappa i gräl med varandra, så hennes bror får utegångsförbud .. Men han fick ändå sin examenspresent från Terri, de smög ut och gick på konsert. De råkar ut för en bilolycka och hennes bror dör, efter det vill hon inte till sommarprogrammet i L.A längre. Men hennes mamma och faster vill att hon ska åka dit, så hon gör det .. Fast hon orkar inte med allt på det sättet längre, hon vill aldrig mer sjunga eftersom hon tycker att det är hennes fel att hennes bror är död, för det var hon som tvinga honom att smita ut .. 


"Systrar i jeans"  (Dela glädjen, tårarna och jeansen.)

Detta är berättelsen om fyra 16-åriga tjejkompisar, som för första gången i sina liv ska tillbringa en hel sommar på olika håll. På en sista shoppingrunda tillsammans hittar tjejerna ett par jeans som sitter perfekt på samtliga i kvartetten. 
Tjejerna beslutar sig för att använda dessa "magiska" byxor som ett sätt att hålla kontakt de närmaste månaderna: en vecka i taget skall varje tjej bära jeansen för att se om byxorna bringar tur innan de lämnas vidare till nästa..




Det är 3 filmer jag tänker se på idag, så det kanske är dags att börja titta nu ? 


Hahah , ha det gött /Emelie   

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards